Miejsca Zaloguj Wybierz miasto: Warszawa

Restauracja pod Gigantami

5Jedzenie
236

O tym miejscu

Elegancja, dyskrecja i spokój, wędrówka w czasie i w klimatach. Wyrafinowana lekka kuchnia polska, subtelna wysmakowana fancuska i nowoczesna, zaskakująca Fusion,
pomiędzy nimi Rekomendacja MICHELIN Guide z czterema widelcami nobilituje i zobowiązuje…
Restauracja Pod Gigantami, bo o niej mowa powstała w 2005 roku.
W pięknie utrzymanych, autentycznych wnętrzach, gdzie do dziś zachowały się osiemnastowieczne parkiety i supraporty, można nacieszyć nie tylko oko, ale i kubki smakowe. „Pod Gigantami” przygotowywuje się dania wykwintne kładąc nacisk na smak, jakość i ładną prezentację.
Gościliśmy wielu koronowanych głów, przywódców Państw i rządów. Do najznakomitszych gości należą;
Książe Hiszpanii Felipe i Letizia Ortiz, Książe Jordanii, Ambasadorowie Korpusu Dyplomatycznego, Prezydenci i Premierowie Państw czego dowodem są liczne wpisy do restauracyjnej Księgi Honorowej.
Zapraszamy Państwa serdecznie do nawiązania współpracy,
w ramach usług restauracyjnych takich jak:
· Spotkania Biznesowe oraz lunche
· Konferencje ( dysponujemy projektorem oraz mikrofonami )
· Przyjęcia Okolicznościowe
· Cateringi
· Do Państwa dyspozycji mamy cztery sale w tym dwa prywatne saloniki.

Za sukcesem restauracji stoi nie tylko jej atmosfera,
ale również osoba odpowiedzialna za całokształt

  • właścicielka restauracji – Aneta Jachacy Abramczyk

Galeria

236 Zgłoś błąd

Komentarze

By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany.