Miejsca Zaloguj Wybierz miasto: Warszawa

Visiting Chef #15 – Hairmate

117

O tej promocji

Po długiej przerwie wracamy z cyklem Visiting Chef.

Piętnasta odsłona projektu przygotowała dla Was wiele niespodzianek.



MOMU.gastrobar wyróżnia się poprzez połączenie kultury jedzeniowej ulic świata z najwyższą jakością używanych produktów. MOMU.gastrobar to koncept, który opiera się na pomyśle połączenia kultury jedzenia ulic świata — od tajskiej Kha San Road przez londyńską Rupert Street po nowojorską Fifth Avenue z najwyższą jakością produktów.



Tym razem MOMU.gastrobar do swojej kuchni zaprosiło ekipę stylistów z pracowni fryzjerskiej Hairmate. 
Hairmate to jedna z najlepszych pracowni stylistów w Warszawie tym razem jednak wkroczyli do naszej kuchni tworząc swoje streetfoodowe menu.
Styliści: Tymoszteusz Pięta, Ewelina Czapla, Adam Wilczewski i Karolina Jakóbiec ugoszczą Was swoimi specjalnościami, w których zakochali się podczas podróży po świecie.



Niezwykłego menu będziecie mogli spróbować w MOMU.gastrobar już w najbliższą sobotę i niedzielę 20/21 lutego.



Wśród propozycji znalazły się:

  • Spring Rolls – 12 PLN
    awokado, mango, grillowany kurczak, ogórek, marchew, świeża mięta, kolendra, melisa

  • Tortilla Espanola – 10 PLN
    tortilla, ziemniaki, cebula, oliwa, czosnek, jajka

  • Let Me Curry – 25 PLN
    rzodkiew, papryka, marchew, czerwona cebula, brokuły, mleko kokosowe, ryż basmanti, kolendra

  • I cóż że ze Szwecji – 10 PLN
    śledź, anchovis, korniszony, kapary, marynowane buraczki, szalotki, szczypiorek

  • Ale Meksyk! – 32 PLN
    tortilla, kurczak, ser cheddar, guacamole, czerwona papryka, cebula, limetki



Dodatkowo na każdego gościa czeka niespodzianka od Hairmate i #MOMUfamily.



Rezerwacje: 506 100 001

Galeria

Cena

10–32 zł

Dostępność

Niedostępna

117 Zgłoś błąd

Komentarze

By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany.

54 MOMU Jedzenie/Kawiarnia

Warszawa, Wierzbowa 11

MOMU – PIECZEMY DYMEM 
Tradycja,
 Naturalność,
 Prostota,
 Jakość,
 Regionalizm,
 Kuchnia:
 Sercem kuchni jest Piec (jedyny taki piec w Polsce) sprowadzany z USA, który mięso, ryby, warzywa, owoce, sery — piecze dymem, bez konserwantów i wszelkich ulepszaczy wydobywając 100% smaku i aromatu serwowanych potraw. Pieczenie przy użyciu naturalnego, specjalnie wyselekcjonowanego drewna codziennie transportowanego z Łomianek spod Warszawy.

 Karta Menu to nietuzinkowe, kreatywne połączenie znanych…

Zobacz profil miejsca

Więcej info

Profil na Facebooku:

https://web.facebook.com/MOMU/

Strona internetowa:

www.momu.pl

Adres e-mail:

gastrobar@momu.pl

Telefon:

506 100 001

Lokalizacja