O tej promocji
Zapraszamy na wyjątkową kolację degustacyjną z okazji święta zakochanych!
Specjalnie skomponowane menu jak i użyte afrodyzjaki pozwolą rozgrzać Wasze zmysły.
Romantyczny nastrój oraz dobrane danie główne zagwarantują prawdziwe przeżycia kulinarne.
Enjoy a very special dinner, a feast for lovers!
Specially composed menu and the use of aphrodisiacs will warm your senses.
Romantic atmosphere and carefully selected main course guarantee a true dining experience.
Przystawka zimna: / Appetizer:
Pasztet z wędzonego pstrąga / klarowane masło / szczypiorek / chrzan
Smoked trout pate / clarified butter / chive / hoseradish
Przystawka ciepła: / Hot appetizer
Kiełbasa biała własna / krewetki / skwarki / groszek / dżem bekonowy
White sausage / shrimps / greaves / peas / bacon jam
Zupa: / Soup:
Krem z białych warzyw / kruche ciastko / chili / oliwa z lubczyku/ marchewka
Cream of white vegetables / shortbread cake / olive oil / carrot
Danie główne dla niej: / The main dish for her:
Makrela / boczek / karmelizowana marchewka / puree ziemniaczano – pieprzowe
Mackerel / bacon / caramelized carrots / potato pepper
Danie główne dla niego: / The main dish for him:
Antrykot / ziemniak truflowy / zapiekanka z grillowanych warzyw / masło krewetkowe / sos ostrygowy
Entrecote / truffle potato / gratin of grilled vegetables / shrimp butter / oyster sauce
Deser: / Dessert:
Torcik malinowy / biała czekolada / karmelizowane orzechy
Raspberry cake / white chocolate / caramelised nuts
Cena 119 zł / osoba Price 119 zł / person
Rezerwacja: 58 329 87 25 lub restauracja@calanaprzod.com.pl
Galeria
Cena
119 zł
Dostępność
Niedostępna
Tagi
5 Cała Naprzód Restauracja
Gdańsk, Tokarska 21-25
Cała Naprzód to restauracja w Ośrodku Kultury Morskiej przy Długim Pobrzeżu, funkcjonująca w ramach projektu realizowanego we współpracy z Centralnym Muzeum Morskim.
Zobacz profil miejscaWięcej info
Profil na Facebooku:
Strona internetowa:
Adres e-mail:
restauracja@calanaprzod.com.pl
Telefon:
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się