About this event
Przed nami wielkie emocje! Najlepsze Restauracje zapraszają na wiosenny Restaurant Week. Weźmie w nim udział 28 wiodących Restauracji w Trójmieście! Najlepsi Szefowie Kuchni przygotowali dla Was EMOCJE NA TALERZACH, czyli popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne.
Tegoroczne menu zaprojektowano z myślą o uczuciach – szczęście i zaskoczenie, harmonia i pożądanie, radość i wzruszenie, miłość i ekscytacja, euforia i duma, wolność i niepewność. Wspomnienie kojącego smaku dzieciństwa i zadziwiające niespodzianki – to wszystko znajdziecie w emocjonujących daniach i doświadczeniach nadchodzącej edycji Festiwalu.
Zabierz bliskich, przyjaciół i współpracowników – przed Wami popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w najlepszych Restauracjach.
Zasady Festiwalu:
- NAJLEPSZE RESTAURACJE! Starannie wybrana grupa najlepszych i najbardziej autorskich Restauracji.
 - TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIE RESTAURACYJNE! Specjalnie skomponowane popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.
 - FESTIWALOWA CENA 39zł! Najlepsza okazja, by poznać nowe ciekawe smaki, kuchnie i Restauracje!
 - CZAS REZERWACJI! Prosimy o punktualność. Twój czas to 90 minut od godziny Twojej Rezerwacji – po nim będą już czekać kolejni Goście. To równe szanse dla każdego na wymarzone doświadczenie restauracyjne.
 
Do zobaczenia przy stole!
Lokale biorące udział w akcji:
- bliżej
 - by the way
 - Cały Gaweł
 - Czarna Owca
 - Delmonico Cut Steakhouse
 - Eliksir
 - Fidel
 - Główna Osobowa
 - Grono di Rucola
 - Kawior
 - Tapas Barcelona
 - Zatoka Sztuki
 - Fedde Bistro
 - Koncept
 - Lobster
 - Magiel
 - Morze Wina
 - Nowy Świat
 - Numero1
 - On/Off
 - Panaya
 - Pelican
 - Papieroovka
 - Bonum
 - Polskie Smaki
 - Long Island
 - Rucola
 - Seafood Station
 - Serio
 - Świnka w trawce pod jabłonką
 - Verres en Vers
 
Comments
You must log in to comment or add a photo.