O tym wydarzeniu
Szanowni Goście!
W imieniu najwybitniejszych polskich Restauracji zapraszamy na zimową odsłonę Festiwalu sztuki restauracyjnej. Fine Dining Week dedykowany jest kulturze restauracyjnej na najwyższym poziomie. To okazja na wielozmysłowe i wielodaniowe doświadczenie najwybitniejszych restauracji w festiwalowej cenie 119 złotych.
Odkryj Fine Dining Week!
REZERWUJ na FineDiningWeek.pl
Podano do stołu!
6 – 17 lutego 2019
RSVP (Rezerwacje): FineDiningWeek.pl
Pięciodaniowa degustacja: 119zł
Dresscode: Smart casual +
Na Fine Dining zapraszają:
Fino (Gdańsk), Mercato (Gdańsk), Nowy Świat (Sopot), Rada Miasta Food & Wine (Gdańsk), Restaurant No. 88 (Sopot), Sztuczka (Gdynia), Sztuczka Bistro (Sopot)
Sponsor Wydarzenia:
Martini Riserva Speciale
Martini Negroni to najsłynniejszy włoski koktajl aperitivo. W ostatnich latach na całym świecie jego popularność dynamicznie wzrasta. Martini Negroni pobudza apetyt, wpisując się najnowsze koktajlowe trendy: poszukiwanie słodko-gorzkich smaków, zwrot ku koktajlom premium i autentycznym, historycznym recepturom.
Woda Festiwalowa:
Kropla Délice
Kropla Délice to oficjalna woda Festiwalu Fine Dining Week. Jej kompozycja składników mineralnych, idealne nagazowanie oraz elegancka butelka doskonale pasują do wybitnych festiwalowych dań serwowanych przez najlepszych Szefów Kuchni.
Partner Kawowy:
Nespresso
Partner Logistyczny:
DPD
Partner kulinarny:
Grundig
Partner lotniczy:
LOT
Partnerzy
KinAds, Food Service
Patroni:
Vogue Polska, KUKBUK, Chillizet, Jastrzab Post, F5, Kuchnia+, Co Jest Grane24, Natemat.pl, NOIZZ.pl, Food Sevice
Organizatorem wydarzenia jest Fine Dining Week.
Gościem specjalnym Festiwalu dzięki marce GRUNDIG będzie Massimo Bottura, Szef Kuchni, właściciel Massimo Bottura – Osteria Francescana (najlepszej restauracji świata z trzema gwiazdkami Michelin) i pomysłodawca projektu non-profit Food for Soul. Massimo Bottura jest ambasadorem marki GRUNDIG, twórcy idei #RespectFood opierającej się o filozofię zero-waste.
Goście posiadający festiwalową rezerwację będą mogli wygrać miejsce podczas wyjątkowej kolacji z Massimo Botturą w duchu #RespectFood (Warszawa, 7.02.2018). Szczegóły podamy niebawem.
5 Sztuczka Restauracja
Gdynia, Abrahama 40
SZTUCZKA to kuchnia autorska. Nowatorska i kreatywna, jedna z najciekawszych w Trójmieście. Lokalizacja pozwala oderwać się od zgiełku miasta w samym jego centrum. Nowoczesny design restauracji, profesjonalna obsługa i kameralna atmosfera. Właścicielem i szefem kuchni jest Rafał Wałęsa posiadający bogate doświadczenie zdobyte poza granicami kraju. SZTUCZKA to gwarancja najwyższej jakości doznań kulinarnych.
Zobacz profil miejscaWięcej info
Profil na Facebooku:
Strona internetowa:
Adres e-mail:
Telefon:
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się